انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: تکنیک
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
در محیطی ارام بنشینید ودر حال هیپنوز قرار گیرید دوستان همان طورکه قبلاگفتم باید اراده قوی برای این کار داشته باشید

در این مرحله تصویر فرد مورد نظر را تا پانزده دقیقه یا نیم ساعت در ذهن خود مجسم کنید به یاد داشته باشید یک لحظه از ذهن محو نشود اگر چنانچه
ازذهن تصویر رفت میتونید یک عکس از فرد مورد نظر را در مقابل چشمان خود قرار دهید چند دقیقه ای به ان نگاه کنید بعد چشمان خود را ببندید
وان را مجسم کنید میتونید این کار را برای چند بارارامه بدهید تا موفق به تصویر ان در ذهن شوید تصور کنید شخصی که می خواهیدبر او اثر گذارید
در چند قدمی شما ست یا او را می توانید به وضوح ببینید د رذهن خود خطوط چهره وخطوط بد ن یا نیم رخ اورا مجسم کنید بین 10تا15دقیقه
جز به هیکل او به صورت زنده نیندیشید تجسم ذهنتان منحرف نشود در این زمان برای کمک به حافظه متوانید از ان عکس استفاده کنید
اکنون تصور کنید که فکر واحساس فرد مورد نظر ناگهان در تسخیر تصویرشما قرار گرفته شما را می بیند به شما می اندایشد از دیدن تصویر
شما نمتواند دل بکند از ملاحظه ان لذت می برد به این کار ادامه دهید به ارامی به انچه می کنید فکر کنید ما دام به خود تلقین کنید من اورا مجبور
میکنم به من فکر کند کار دیگری نمی تواند بکنداین تصویر ذهن خود را به ذهن او تحمیل کنید دوستان تعجب نکنید این حال را مثل یک فیلم می بینید
تصو رکنید از تکنشهایی که شما به او داده اید به هیجان امده حس کنید به سوی شما کشیده میشودوبه خود تلقین کنید {ارزو دارم اورا ببینم
وانچه رادر دل دارم به او بگویم }ان قدراین تلقین را تکرار کنید که نتیجه بگیرید
با سلام خدمت خانم محبوب
دیدن و خواندن مطالب در مورد تله پاتی بسیار جالب بود و از شما خواهش دارم که کمی دقیق تر و با جزئیات بیشتر درباره این موضوع برای من اطلاعاتی بفرستید ... با تشکر مسعود . Biggrin
سلام.من به فردی علاقه دارم که هیچ رابطه ای با او ندارم.البته اونو میبینم و رابطه حانوادگی داریم.ایا من میتونم از طریق تلپاتی با اون رابطه برقرار کنم واونو به خودم علاقه مند کنم.ممنون از شما
سلام دوستان
ممنون از مطالب بسیار زیبا و آموزندتون
من حقیقتش دقیقا نمیدونستم تله پاتی چیه و الان هم همونیرو میدونم که قبلا میدونستم اینجا کسی هست که بطون خیلی کامل تر و جامع تر توضیح بده

ببینید من نهتا حالا تمرین داشتم نه تا چند وقت پیش از همچین نیرویی با خبر بودم
ولی وقتی به یه چیزی یا کسی فکر میکنم میطونم رفتارش رو حدس بزنم فکر میکنم توی مایه های همین تله پاتی باشه
والا اسمشم همین چند وقت پیش یکی توی اینترنت بهم گفت

با یکی برخورد کردم توی یکی از این رومای یاهو طرف بهم گفت تو نیروی تله پلتی داری و این چیزا اول که فکر کردم داره مسخره میکنه امشب یاد حرفش افتادم سرچ کردم خوردم به این انجمن

حالا میتونم از کسانی که اطلاعات کاملی دارند بخوام که جامع تر در این باره راهنماییم کنند

با شکر
سلام.ممکنه زودتر منو راهنمایی کنید.در مورد متنی که قبلا براتون فرستادم.ایا من توسط تلپاتی میتونم محبوبم رو وادار به فکر کردن در مورد حودم بکنم.ممنون
یه خقیقت از تلپاتی
يه مدت بود پيشش کلاس انيميشن مي رفتم ,حالا زماني که با استاد مي رفتن تمرين منم همراهشون بودم,يه شب تصميم گرفتم با هاش ارتباط تلپاتي برقرار کنم ,بدنم رو شل کردم و در حين همه اين کارها بهش فکر مي کردم ,به هزارو يک حيله متوسل شدم ,محيط منزلش رو مجسم کردم اينکه من اونجا هستم من اون هستم يا اينکه از سقف خونه دارم بهش نگاه مي کنم هزار يک تصوير ساختم ديگه داشتم بيخيال مي شدم که تو يک لحظه يه تصوير از دوستم جلوم ظاهر شد که مي خواد با من دست بده منم يک تصوير ساختم خواستم که دستشو بگيرم اما نشد چند روز بعد براي کلاس انيميشن رفتم پيشش گرچه ياد گيري انيميشن کلاس نمي خواد ولي بهانه اي بود که

اما...بعد کلاس... گفتم چيزي تو اون روز حس نکردي لبخندي زد گفت چطور مگه اول يه خورده خنديد بعد که ماجراي دست رو گفتم دوزاريش افتاد رفت دفتر خودش رو باز کرد ديدم همه رو توش نوشته گفت داشته کاري انجام مي داده که يهو تصوير من مياد جلو چشمش که مي خوام باهاش دست بدم بعد خواست يه تصوير برام بفرسته و...

يه چيزي که تو ارتباط تلپاتي موثر هست اولا شخص روديده باشين اکثرا دوستان براي ارتباط تلپاتي با عشق خودشون به اين کار علاقه مند مي شن ولي بدونيد که شما از صبح تا شب مشغول اين کار هستيد پس نيازي نيست اين فرصت بدست امده رو...البته امتحانش لذت بخشه

اگاهي از محل زندگي,چهره شخص ,اگر شما در اون محل رفت وامد کرده باشيد هم خيلي بهتره خصوصيات فردي و حتي چيزهاي جزئي مسير خيابون تا خونه اون شخص, اينها کار رو راحت تر و نتيجه بخش هست هر چقدر مبتدي هم باشين

,تلپاتي رو بزرگ نکنيد يه چيز ساده از سادگي زياده که کسي جذبش نمي شه اگه فرمول پيچيده اي بود همه براي رقابت و...دنبالش مي رفتن
بله . اغلب مطالب به نظر صحيح مي رسه .

كه البت . تله پاتي با شخصي كه اون رو نمي شناسيد . و يا حتي وجود خارجي نداره . يا حتي در زمان ديگه اي هست . ممكنه .

هم يك موضوع ساده اس و هم يك موضوع پيچيده .
يكي از كارهاي ديويد كاپر فيلد ايجاد ارتباط تله پاتي يك طرفه هست.
چند روز پيش يك بلوتوثي دريافت كردم كه هنوز هم كه هنوزه نتونستم جوابي براش پيدا كنم.
موضوع اين بود كه ديويد كاپر فيلد چند ورق بازي رو نشونتون مي ده توي گوشي موبايل مي تونيد ببينيد (بدون اينكه شما رو بشناسه يا حتي ببينه) شما يك ورق انتخاب مي كنيد بعد بهتون مي گه ورقي كه شما انتخاب كرديد رو اين بار نشون نمي ده و وقتي خودم حتي از طريق گوشي امتحان كردم ورقي كه انتخاب كرده بودم رونشون نداد و حتي اين كار رو 3 بار انجام دادم و هر بار ورقي رو كه انتخاب كرده بودم رو نشون نداد.
من كه نتونستم جوابي براش پيدا كنم اگه شما مي دونيد لطفا به من هم بگيد.
شاید یه جور القا باشه مثلا اون به شما القا میکنه فلان کارت رو بردارید
اما این حدث در یه صورت ممکنه درست باشه :اونم اینه که ایا کارتهایی که شما انتخاب کردید دقیقا مثل دفعات قبلی که دوستاتون انتخاب کردند نبوده ؟ مثلا اونا دفعه ی اول همون کارتی که شما انتخاب کردید رو انتخاب کردند و همین طور برای دفعات بعد ؟
البته این یه حدثه من فکر کردم که شاید این طوری باشه شایدم نباشه !!
آدرس مرجع