انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: چگونه می شود با اروح ارتباط برقرار کرد ؟
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
ارتباط با ارواح
راههاي مختلفي وجود داره اما ممكنه بفرمائين قصد شما از ارتباط با ارواح چيه؟ اگر به منظور آگاهي پيدا كردن از آينده باشه يا سوالات ديگه شما مي تونيد با فعال سازي چشم سوم و افزايش قدرت روشن بيني در موردي كه سوال داريد به جوابتون برسيد
سلام منم همين سوال رو دارم اما براي اينه كه ميخوام مادرم رو ببينم اخه من هنوز خيلي راه دارم كه برم اما به غير از او هيج راهنماي مطمئني ندارم يعني به اين نتيجه رسيدم كه اون تنها كسيه كه ميتونه كمكم كنه از شما خواهش ميكنم اكر راهش را ميشناسيد به من بكوييد
سلام
به نظرم راه سختي رو براي راهنمائي انتخاب كردين چون يا بايد يك هادي قابل اطمينان پيدا كنين تا براتون اين كار رو انجام بده يا اينكه از طريق سكه و صفحه اي كه حروف الفبا روش نوشته شده باشه و اين كار هم مستلزم وجود يك مديوم هست كه بشه با ارواح ارتباط برقرار كرد تازه اين هم راه قابل اعتمادي نيست چون بعضي وقتها به جاي روح جن حضور پيدا ميكنه و از اونجائي كه فكر ميكنم شما اولين بارتون براي اين كار هست دچار ترس بشيد. ضمن اينكه همه ارواح از همه چيز اطلاع ندارن و گاهي نيز مجاز به دادن اطلاعات نيستند. احساس شما رو كاملا درك مي كنم كه مي خواهين هر چي زودتر به جواب سوالتون برسين اما اين هم بدونين كه بعضي وقتها تعجيل در رسيدن به جواب سوال باعث طولاني تر شدن زمان بشه و يا اينكه ممكنه در اون زمان شما كشش اين جواب رو نداشته باشين. دقيقا مثل يك ميوه كه تا وقتي كه كال هست نه تنها طعم خوشايندي نداره بلكه مي تونه باعث دل درد بشه اما وقتي كه مي رسه خودش از شاخه جدا مي شه و كاملا مطبوع هست. من راههاي ديگه اي رو بهتون پيشنهاد مي كنم و اونهم كمك خواستن از خداست كه راهنماي مطمئنتري از مادرتون هست و برقراري ارتباط با خدا بدون تشريفات هست و نه تنها ناراحتي براتون ايجاد نمي كنه كه عبادت هم محسوب مي شه. همينطور مي تونيد با خيرات دادن به اموات و فرستادن فاتحه براي اونها ازشون بخواهين كه شفيع شما نزد خدا باشن و از طريق عوامل دنيوي به جواب سوالتون برسين.
همينطور وقتي كه به مسئله زياد فكر كرديد و به نتيجه نرسيديد مدتي به اون فكر نكنيد تا راهنماي درونتون راهشو به شما نشون بده به شكل يك فكر ناگهاني يا الهام درونتون.
تو قنوت نماز دعاي حضرت موسي (ع) (رب اشرح لي صدري و يسرلي امري واحلل عقده من لساني يفقهوا قولي)رو علاوه بر ذكر هميشگي قنوتتون بگيد و تو سجده هم عاوه بر ذكري كه هميشه مي گيد ذكر يونسيه (لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين) رو بگيد.
بعد از نماز حتما دعا كنيد و كساني رو كه رنجشي ازشون به دل داريد ببخشيد و براشون دعاي خير بكنيد و ساير انرژيهاي منفي رو از وجودتون بيرون كنيد كه هيچ نيروي منفي در كالبدتون نباشه و از اثر دعا كم نكنه.
قبل از دعا بر پيامبر اكرم (ص )و خاندان پاكش صلوات بفرستيد دعاي فرج رو بخونيد و حاجاتتون رو از خدا بخواهين بعد باز هم صلوات بفرستيد. اگه سعي كنين حاجاتتون رو در حالت سجده از خدا بخواهين بهتره. انشاءا... حاجتتون روا مي شه.
التماس دعا
ممنون از راهنمايي خوبتون خدا رو شكر خدا اين نعمتو بهم داده كه شكرش رو به جا بيارم و به او توكل كنم من مدت 3 سال است كه براي اين موضوع صبر كرده ام در حالي كه از صبر متنفرم و كلا ادم عجولي هستم و اين جند روز با توجه به سوالات زيادي كه در ذهنم دارم و ادم قابل اعتماد ويا كسي كه بعضي مسايل خدايي رو قبول داشته باشه نيافته ام احساس خاصي به اين موضوع بيدا كرده بودم البته اون حس هنوز هم وجود دارد اما نمي دانم جيست مخصوصا دو روز بيش خيلي اين حس شديد تر بود ممنونم كه كمكم كرديد انشاء الله جبران كنم التماس دعا
خوشحالم كه تونستم حداقل كمي از تنشهاتونو كم كنم . اميدوارم هميشه موفق باشيد.
آدرس مرجع