انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: مشکلات مربوط به چاکراها
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز:
باید خدمتتون عرض کنم که چون بیماری های بسیار زیادی وجود داره بنابرین کار ما مشکله.پس در اینجا من بیماری های مربوط به هر قسمت بدن رو ذکر کردم و ارتباطشون رو با چاکرا ها گفتم.فقط باید به یاد داشته باشید که ممکنه هر بیماری مربوط به چند چاکرا بشه.و بعد از اون همون طوری که گفتم چون تعداد بیماری ها خیلی زیاده من هر دفعه 2 چاکرا رو ذکر میکنم.
توجه:تحت تاثیر قرار دادن چاکرا به وسیله رنگ چاکرا کمک زیادی به شما خواهد کرد.

چاکرای 1:(قرمز)
اندوه،محرومیت،ترس از طرد شدن،ترس از شکست،ترس از فقدان،ترس نموی،بی تفوتی،بی هویتی،بی امیدی،احساس گناه،ترس از تاریکی،بی علاقگی،شک و تردید،کم جراتی،یاس،افسردگی،بد بینی،علاقه وافر،خود شیفتگی،کناره گیری،احساس قربانی شدن،نا مطمئن بودن،ضربه جسمی و روحی،کم رویی،شرم و حیا،بی حسی،حقارت،خود کم بینی،وحشت،افسوس خوردن،اضافه وزن،فشار خون پایین،انباشتگی منفی،کم خونی،خستگی،یائسگی.

چاکرای 2:(نارنجی)
ترس از رها شدن،ترس از طرد شدن،ترس از مرگ،ترس نموی،رشک،خشونت،نفرت،طعنه امیزی،بی استدلالی،خشم،بد بینی،وسواس،شکوه،انتقام،ازردگی،تنهایی،نا مطمئن بودن،سوئظن،حسادت،عصبی بودن،احساس تملک،هراس،احساس تعقیب،کابوس های شبانه،فراموش کاری،پروستات،مشکلات تنفسی،اختلال هورمونی،ناراحتی کبد و ریه،گرفتگی نایژه،اسم،ارتروز،صرع،مشکلات قاعدگی،یائسگی.
چاکرای 3:
ترس از ارتکاب جرم،بی تصمیمی،بی قراری،انگیزش ناگهانی،توهم،بی استدلالی،اضطراب،پرخاشگری،پریشانی فکر،رویایی بودن،عیب جویی،گیجی،شک داشتن به خود،سخت گیری،تفره رفتن،اشتغالات ذهنی،تعصب،مالکیت،نگرانی،نا مطمئن بودن،احساس برتری،خیر اندیشی،سرزنش خود،فقدان حافظه،ناشکیبایی،تمرکز ضعیف،وحشت،وسواس،باریک بینی،افسوس خوردن،ناراحتی پوستی،مشکلات مجاری ادرار،بی خوابی،قند خون،گرفتگی شانه،اگزما،ناراحتی هاضمه.

چاکرای 4:
زهر زدایی،سردرد،ناراحتی قلبی،قشار خون،ارتروز،اسم،رسوب خون،ناراحتی ریه،مشکلات سینوسی و تنفسی،وحشت،غیر منطقی،نوسانات روحی،سطح کلسترول،اشفتگی،دل شکستگی،بی امیدیفعال بودن زیاد.

چاکرای 5:
اندوه،بی امیدی،دل شکستگی،افسردگی،خشم،یاس،اشفتگی،سوختگی،زخم ماهیچه ای،مشکلات گلو،عفونت ویروسی،زخم،بثورات پوستی،فشار خون بالا،نقص ایمنی بدن،عفونت،تب،سرما خوردگی،انفولانزا.

چاکرای 6:
بیماری چشم،شنوایی ضعیف،لکنت،سردرد،اعتیاد،خود بینی،توهم.

چاکرای 7:
هیسیتری،توهم،اضطراب،اعتیاد،پریشانی،فقدان ایمان،بیماری چشم،سردرد،شنوایی ضعیف،لکنت،اضافه وزن،زخم عصبی،کابوس های شبانه،هراس.
چاکرای 3:زرد
چاکرای 4:سبز
چاکرای 5:ابی
چاکرای 6:نیلی
چاکرای 7:سفید یا بنفش
آدرس مرجع