انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: هاله چیست ؟
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام.
بیسواتی منو به بزرگی خودتون ببخشید Thumbup

این هاله چیه ؟
به چه دردی میخوره ؟
کجا کاربرد داره ؟
سلام بر شما
هاله در واقع بخشی از وجود انسان می باشد به عبارتی هاله انرژی های هفت کالبد انسان می باشد.
شناخت هاله ما را به شناخت بيشتر وجود خود رهنمون می کند و ما را با پيچدگی های انسان آشنا می سازد و از اين طريق بيشتر به عظمت خود و خدای خود پی خواهيم برد.
بحث هاله و شناخت آن از مباحث پايه ای در متافيزيک می باشد و دارای کاربرد های فرآوان می باشد با شناخت هاله و عوامل موثر بر آن می توانيم از خود و ابعاد ديگر وجود خود بيشتر مواظبت و نگهداری کنيم.
در ادامه به مطلبی در باره هاله از کتاب راه ميان بر تالين مهندس محمد امين توجه فرماييد.
هاله نورانی
در اطراف ما انسانها ميدانی از انرژی لطيف با قطر تقريبی 5/1 متر وجود دارد که با چشم معمولی قابل رويت نيست و هاله ناميده می شود. اين ميدان انرژی ما را همچون تخم مرغ بزرگی در بر گرفته است. اين ميدان طول موج و فرکانس غير قابل رويت با چشم فيزيکی در حالت عادی دارد، اما با تمرينات خاص می توان اين انرژی ها را ديد و لمس کرد.
امروزه اين ميدان انرژی کاملا شناخته شده و عوامل موثر بر آن و روش های تاثير گذاری بر آن مشخص گرديده است.
سابقه شناخت هاله در فرهنگ ها و ملل قديم تاچند هزار سال قابل رديابی است. چينی ها در 4000 سال پيش هاله را می شناختند و روش های تاثير گذاری برآن را می دانستند، مصريان، يونانيان، هندوها و ژاپني ها نيز از فرهنگ هايی هستند که در اين رابطه کارهای علمی ثبت شده ای دارند. دانشمندان زيادی پيرامون هاله مطالعه و تحقيق کرده اند از جمله نيوتن، بقراط، فيثاغورث، دکتر ويليام رايش،
« سيمون کرليان» و...
سيمون کرليان يک دانشمند روسی است که بيش از 60 سال پيش(1940 ) عينک های مخصوص برای ديدن هاله ساخت. بعدها دوربين های عکاسی و فيلم برداری ساخته شد. امروزه سيستم های پيشرفته GDV ساخته شده است که با روش های نوين و فن آوری محاسبات کامپيوتری در زمان کوتاهی يک چکاب کامل از وضعيت هاله و چاکراهای انسان، به کمک هاله انگشتان انجام می دهد. از اين روش در مراکز تحقيقاتی و بيمارستانهای کشورهايی مثل امريکا، انگلستان، آلمان، ايتاليا و اسپانيا برای بررسی حالات سلامتی و بيماری استفاده می شود.
ابن سينا دانشمند بزرگ ايرانی هاله را می شناخته و می ديده است، روش هايی نيز برای تاثير گذاری بر آن داشته که در تشخيص و درمان از آن استفاده می کرده است.
امروزه کتابهای زيادی در رابطه با هاله و اثرات آن و ويژگيهای آن نوشته شده است و حجم زيادی اطلاعات، مقالات و عکس از هاله بر روی اينترنت موجود می باشد.
اهميت هاله برای ما در اين است که هرگونه بيماری جسمی و يا مشکل ذهنی در انسان ابتدا بصورت توده ای از انرژی منفی در هاله پديدار می شود بنابراين می توان قبل از بيمار شدن جسم نشانه های آن را در هاله يافت و از بروز آن در جسم جلوگيری کرد.
تامين انرژی مورد نياز ابعاد مختلف وجود انسان بخصوص ابعاد ماورايی، برقراری ارتباط درونی بين ابعاد مختلف وجود انسان و همچنين ايجاد ارتباط بين انسان و جهان از وظايف هاله نورانی انسان می باشد.
انرژی های هاله با نامهای مختلفی از جمله «چی» يا« شی» در چين، «پرانا» در هند، «کی» در ژاپن ناميده می شود. «کی» يکی از دو بخش انرژی ريکی ( ری _ کی ) است. يکی از ويژگيهای ريکی اين است که همزمان بر تمام سطوح انرژی های انسان تاثير می گذارد و همه ابعاد وجودی انسان را متعادل می کند.
شناخت هاله به عنوان بخشی از وجود ما می تواند اطلاعات کاملتری از ابعاد ماورايی انسان را در اختيار ما قرار دهد و ما را بيش از پيش به شناخت خود رهنمون گرداند، با شناخت پيچيدگی های وجود خود بيشتر به عظمت، قدرت و توانايی های خود پی خواهيم برد.
هاله انسان بطور طبيعی در شب و هنگام خواب شارژ می شود و انرژی جذب می کند و در طول روز اين انرژی مصرف می شود. روش های ديگری هم برای شارژ هاله بصورت ارادی و همچنين ايجاد حصار برای هاله وجود دارد.

چه عواملی بر هاله اثر ميگذارند
عوامل زيادی بر هاله، سلامتی يا بيماری آن و نيز ميزان انرژی های آن اثر می گذارند مهمترين اين عوامل عبارتند از :
- سن ( کميت و کيفيت هاله در سنين مختلف يکسان نيست )
- سلامتی يا بيماری
- ايمان ( بودن يا نبودن ايمان، کميت و کيفيت ايمان )
- علم و دانش
- افکار، گفتار، اعمال
- گناه و معصيت
- نوع کار و شغل
- عوامل محيطی ( رنگ و نور محيط، سکوت و آلودگی های صوتی، حرارت و رطوبت و... )
- محرک های عاطفی و ذهنی ( کتاب، فيلم و... )
- افکار و انديشه
توجه کنيد که عوامل فوق می توانند برکميت يا کيفيت هاله و يا بر هر دو اثر بگذارند و اين اثر می تواند مثبت يا منفی، دائمی يا موقت باشد.
همانطور که بيان گرديد هر بيماری قبل از رسيدن به جسم فيزيکی در هاله نمايان می شود و برعکس اگر آسيبی به هاله برسد بصورت بيماری در جسم فيزيکی نمايان می گردد.
انديشه انسان يکی از عوامل مهم و اثر گذار بر هاله و سطح انرژی های آن می باشد به اين ترتيب که انديشه های مثبت، مهر آميز، خيرخواهانه، سرشار از توانمندی، هوش و خلاقيت بر هاله اثر مثبت دارد و سطح انرژی های آن را بالا می برد و از نظر کمی نيز می تواند هاله انسان را بزرگتر نمايد.
برعکس انديشه های منفی، بدبينی ها، احساس تنفر از خود و ديگران، حسادت، خشم و هر گونه انديشه حقير و سُست بر هاله اثر تخريبی می گذارد و سطح انرژی های آن را بشدت کاهش می دهد و انرژی زيادی از انسان می گيرد. بنابراين لازم است تا انسان وجود خود را از اين انديشه ها و احساسات منفی که مانع رشد و شکوفايی استعدادهای او می شود دور نگه دارد.
انجام عبادات و اعمال مذهبی مطابق با اعتقادات و نيز رعايت اصول صحيح انجام آن يکی ديگر از عوامل مهم و تاثير گذار بر افزايش سطح انرژی های هاله می باشد.
ريکی و تمرينات آن يکی از ابزار های موثر و قدرتمند برای محفوظ بودن از اين گونه انديشه و جايگزين کردن آنها با انديشه های مثبت می باشد. ريکی يک راه مهم و ساده برای تاثير گذاری بر هاله و چاکراها می باشد زيرا ريکی ابتدا بر سيستم انرژی و هاله تاثير می گذارد و با بهبود وضعيت سيستم انرژی، اثرات آن بر جسم و ذهن نيز نمايان می گردد.
همواره سلامت و شاداب هستيد
ممنون .
کامل . جامع و مفید .
فعلا که سوالی به ذهنم نمی رسه .
بازم ممنون .
واقعا کامل بود .
سلام بر شما
خوب بخونيد سوالات زيادی براتون پيش مي ياد!
ذهنتان همواره لبريز سوال باد
ضمن عرض سلام و كسب اجازه از مدير كل سايت

هاله، ميداني از انرژي است ( انرژي الكترومغناطيسي و ساير انرژي‌هاي عالي‌تر ) كه همه‌ي موجودات زنده را احاطه كرده است، و به عقيده‌ي بعضي در اطراف همه‌ي ذرات اتمي و موجودات زنده و غير زنده وجود دارد. براي اطلاع افراد شكاك يا علم‌گرا بايد گفت كه ما خوش شانسيم كه در زماني زندگي مي‎كنيم كه جديدترين تكنولوژي، ما را قادر به مشاهده و اندازه گيري اين ميدانهاي انرژي مي‎سازد. تكنولوژي ما آنچه را كه عرفا براي قرنها تعليم مي‎داده‌اند اثبات مي‎كند. ما مي‌توانيم هاله‌ي انسانها را از طريق بينايي يا به روشهاي ديگر درك و تفسير كنيم.
هاله‌هاي ما همواره در حال تعامل با يكديگر و محيط اطراف هستند. هر چه اين تعامل طولاني‌تر يا كامل‌تر باشد، تأثير آن بر هاله‌ها بيشتر خواهد بود. به همين علت هاله‌هاي اعضاي خانواده، دوستان قديمي و زوجهاي چندين ساله بسيار مشابه به نظر مي‎رسد.
انرژي باقيمانده از تعامل‌هاي هاله‌اي بر اشياء و مكانها نيز تأثير مي‎كند و اين تأثير بر آنها نقش مي‎بندد. مثلاً توجه كنيد كه خانه‎هاي مختلف چه احساسات متفاوتي را در ما بر مي‎انگيزند. هر خانه‌اي بسته به اينكه چه كساني در آن زندگي مي‎كنند، هاله‌اي مخصوص به خود دارد، و در هر خانه هر اتاقي بسته به اينكه چه كسي در آن زندگي مي‎كند و مي‎خوابد، احساس منحصر به فرد دارد. خانه‎اي كه بيشتر وقتها خالي از سكنه است، خالي‎تر از خانه‎اي كه سرشار از زندگي روزانه است به نظر مي‎رسد، حتي اگر در حال حاضر در خانه دوم هيچ كس نباشد. چنين خانه‌اي را با اتاق يك هتل مقايسه كنيد.
چنين اتاقي به طور مداوم تحت تأثير تعامل متغير و سطحي انرژي‌هاي متعدد و متفاوت است. ما باقي مانده‌ي انرژي خود را در همه‌ي مكانها به جا مي‎گذاريم. چيزهايي كه ما با آنها تعامل بيشتر يا عميق‌تري داريم ( مانند لباسها، جواهرات، ماشين، تخت خواب، صندلي مورد علاقه، حيوان خانگي، يا اشياء مورد علاقه ) بيشتر و عميق‌تر تحت تأثير انرژي‌هاي ما قرار مي‎گيرند و اين تأثير بر آنها عميق‌تر نقش مي‎بندد. آنچه افراد در هنگام انجام سايكومتري (روان‌نگري و روان‌سنجي اشياء) تفسير مي‎كنند، همين انرژي باقيمانده است. همچنين انرژي باقيمانده از حوادث بسيار سخت و دلخراش است كه باعث مي‎شود مكاني حالت '' روح زده '' پيدا كند، كه نوعي پارگي در ساختار زمان و مكان، يا دريچه‌اي به گذشته است.
ما نوعي آگاهي قبلي نسبت به هاله‎هاي ديگران داريم، اگرچه بيشتر اين آگاهي در سطح ناخودآگاه شكل مي‎گيرد. ما بر اثر مجاورت با بعضي افراد دچار احساس تخليه و فقدان انرژي مي‎شويم، در حالي كه بعضي ديگر به ما انرژي مي‎دهند. ما با بعضي افراد احساس سازگاري و هماهنگي مي‎كنيم، در حالي كه با بعضي ديگر احساس ناسازگاري داريم. هرگاه نوسان انرژي شخصي با ما مشابه يا يكسان باشد، نسبت به او احساس جاذبه مي‎كنيم، اما با كسي كه روي طول موجي كاملاً متفاوت است، راحت نيستيم. زبان ما انعكاس آگاهي ناخودآگاه ما از تعامل انرژي نهفته در پس اين تجربه‌ها است.
وقتي احساس مي‎كنيم كه كسي به ما نگاه مي‎كند ، در واقع از انرژي او كه با ما تعامل انجام مي‎دهد آگاه مي‎شويم. اين پديده براي يك روشن‌بين قابل ديدن است. يكي از اساتيد متافيزيك نقل مي‌كند كه: من سالها پيش هنگامي كه براي ديدن هاله‎ها شروع به تمرين كرده بودم، نمونه جالبي از اين پديده را تجربه كردم. من منتظر يكي از دوستانم بودم تا با او در يك خانه‌ي بزرگ اشتراكي كه او با حدود يك دوجين دانشجوي ديگر در آن شريك بودند شام بخوريم. در حالي كه با آرامش در آنجا نشسته بودم و اطراف را نگاه مي‎كردم، متوجه مرد جواني شدم كه وارد اتاق ناهارخوري شد. او به دوست من نگاه كرد كه رويش به سمتي ديگر بود و بشقابش را آماده مي‎كرد. در اين هنگام من رشته‌اي از انرژي به رنگ قرمز تيره را مشاهده كردم كه از شبكه‌ي خورشيدي آن مرد خارج شد، عرض اتاق را طي كرد و ميدان انرژي دوست من را كاملاً احاطه كرد. همين كه اين رشته با هاله‌ي او تماس پيدا كرد، او از حركت باز ايستاد، سپس برگشت و مستقيماً به مرد نگاه كرد، در حالي كه آثار رنجش در چهره‎اش ديده مي‎شد. در اين لحظه رشته‌ي انرژي ناپديد شد. بعداً كه من آنچه را ديده بودم به دوستم گفتم، او توضيح داد كه آن مرد كسي بود كه به شدت باعث ناراحتي او بود، زيرا همواره او را آزار ميداد. در آن هنگام بود كه من توانستم آنچه را كه شاهد بودم آگاهانه جمع بندي كنم. آن مرد در حال خيال پردازي درباره‌ي دوست من بود، و من اين خيال پردازي و واكنش دوستم را در سطح ناخودآگاه مشاهده كرده بودم. او به سادگي احساس كرده بود كه كسي به او نگاه مي‎كند و احساس ناراحتي كرده بود، در حالي كه علت آن را آگاهانه نمي‎دانست، تا وقتي كه برگشته، آن مرد را ديده بود.
بله درسته ادم هميشه ميتونه بفهمه كه الان داره يكي بهش نكاه ميكنه يا الان داره يك نفر بهش به اعمالش به حرف هاش فكر ميكنه حد اقل من كه اين طوري ام اما خيلي جالبه كه ايشون دقيقا اتفاقاتي كه روي هاله ها افتده رو ديدند
چندش آوره !

ولي به احتمال زياد تحليل ديگه اي دربارش وجود داره ..
حتما تحليل ديكه اي وجود داره جون به نظر من كه جندش اور نيست خيلي هم خوبه :-)
يعني تحمل داري . انرژي هاي منفي و كثيفي كه ديگرون بهم انتقال ميدن رو ببيني ؟!

من كه از خدا ميخوام هيچ وقت همچين چيزي رو نبينم و درباره ديگرون اينطوري قضاوت نكنم .

و اونكه ميگم تحليل ديگه اي وجود داره ..
منظورم اينه كه بحث مربوط به هاله نميشه . حداقلش تا اونجايي كه من مي دونم .
خوب كاربر انديشه نوشته بودند كه اون نور قرمز رنك به هاله دوست اون فرد برخورد كرده!!!!!!!!
اما وقتي اين جيزها رو ببينيد ميتونيد بدونيد مردم راجع بهتان جه طوري فكر ميكنن و تازه ميشه يه عالمه بخنديد جون غالب انها راجع بهتان اشتباه فكر ميكنند تازه خودتون هم با جشم بسته راجع به جيزي قضاوت نميكنيد اما اين هاله و ان نور ديدن هاي اين شخص واقعا براي من جالبه جون من اكر جاي ايشون بودم و از همه يكي يكي نور و هاله منشعب ميشد ديوانه ميشدم اما حتما بايد جالب انكيز باشه البته خدا صبرشون بده . راستي اكر مربوط به هاله نيست مربوط به جي ميشه ؟
صفحات: 1 2
آدرس مرجع