انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: دگر هيپنوتيزم
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام بر شما
دگر هيپنوتيزم چيست؟
دگر هيپنوتيزم همانطور که از نامش مشخص است روشی است که عامل يا هيپنوتيزور سوژه را به حالت خلسه می برد.
در واقع بر خلاف خود هيپنوتيزم که عامل و سوژه يکی است در دگر هيپنوتيزم عامل و سوژه متفاوت می باشد.
در دگر هيپنوتيزم مهارت عامل مهم است و سوژه نيازی به تمرين و تجربه ندارد. هيپنوتيزور با استفاده از تکنيک های مخصوص دگر هيپنوتيزم سوژه را در حالت خلسه يا هيپنوتيزم قرار می دهد و بعد در آن حالت کار و تکنيک مورد نظر را انجام می دهد. اکثر تکنيک های هيپنو تراپی، هيپنو ريکی و.. نياز به عامل دارد و در حوزه دگر هيپنوتيزم قرار می گيرند.
همواره در آرامش الهی هستيد
دگر هیپنوتیزم
 در اغلب کشورهای پیشرفته اروپایی ، آمریکایی و آسیایی همچون انگلستان ، آلمان ، آمریکا و ... انجمن های هیپنوتیزم پزشکی و هیپنوتیزم حرفه ای تشکیل و به این مهم رسیدگی می نمایند .
 ایجاد حالت هیپنوز در دیگران از سه جنبه و برای سه گروه اهمیت بسزایی دارد:
1- پزشکان برای ایجاد بی حسی ، روان کاوی ، پلاسبو ، رفع نوروزها ، سایکوزها ، هیستری یا فوبیا و غیرهمی توان به کار برد .
2- روان شناسان برای ترک عادات ، آموزش فنون در حال هیپنوز ، تلقین ، ایجاد انگیزه و نشاط ، هدف گزاری ذهنی و غیره .
3- مردم عادی برای حالات فراحسی ، تلقین ، موارد غیر تخصصی و غیره و نیز به علت اهمیت خاصی که هیپنوتیزم نمایشی در شناساندن نمودهای هیپنوتیکی به عموم مردم دارد ، استفاده می کنند .
لازم به توضیح است که هر یک از گروههای فوق به طریق مقتضی آموزشهای لازم رادیده و به هیچ وجه در کارهای تخصصی دیگری دخالت ننمایند .

اسرار ازل را نه تو دانی و نـه مـن این حرف معما نه تو خوانی و نه من
پس از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده بر افتد نه تو مانی و نه من

به امید پیروزی و موفقیت های روز افزون در پیشبرد این اهداف
آدرس مرجع