انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: حرز چيست ؟
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
انشاءالله با کمک شما دوستان سعی در پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان دارم و تا آنجایی که مشکلی نداشته باسد به آن پاسخ می دهم باشد که به خلق خدمت کرده و شما هم برای بنده حقیر طلب آمرزش کنید
امام صادق(عليه السلام) مى فرمايد:

ما رَأَيْتُ باكِياً اَحسَنَ تَبَسُّماً مِنَ الْقَلَمِ

ترجمه

هيچ گريانى را نديدم كه همچون قلم به زيبايى تبسم كند.

اگر به طلسمی بر خورد کردید یا کسی مشکلی در زمینه ی علوم غریبه داشت تا حد مشروع سعی در حل آن خواهم داشت
این علوم به قول استادی همچو دریایی است و نیازمند غواصی ماهر است اما کمی عمر جوابگوی سیر تمام این دریا نیست مگر علم خدادادی باشد
سلام می خواستم در مورد حرز توضیح بدید و کاراییش بگید؟
مرسی.
سلام دوستان .
چند نكته رو ياد آوري مي كنم .
بهتره براي اينكه دسترسي به مطالب براي ديگر اعضا راحت باشه .
هر تايپيك مربوط به يك سوال باشد .
و اينطوري كه مطالب غير مرتبط به صورت شخصي ارسال بشه خودداري كنيد .
پس من اين تايپيك رو اختصاصي مي كنم براي يك سوال .

farbod نوشته:
سلام می خواستم در مورد حرز توضیح بدید و کاراییش بگید؟
مرسی.

بسم الله الرحمن الرحیم
احراز به طور کل دعاها و مناجاتی هستند که انسان را از شر آفات و بدی ها دور می کنند مثلا در توضیح بعضی احراز آمده که اگر این دعا خوانده شود انسان از شر جن و انس و دیگر موجودات در امان است حتی در بعضی احوال آمده که امامان (ع) و به طور کل معصومین هم برای دوری از بعضی آفات از احراز استفاده میکردند
اگر سوال دیگری هست در خدمت هستم
و خداوند بهترین حفاظت کنندگان است

بسم الله الرحمن الرحیم
برای فهم بهتر ماجرای بعضی احراز را نقل میکنم
روزی به ابی ذر خیر دادند که خانه ات سوخته او انکار کرد تا سه بار به او گفتند ولی او انکار کرد بعد متوجه شدند که تمام خانه های اطراف به جز خانه ی او سوخته از او سئال کردند از کجا خبردار شدی او گفت از رسول الله شنیدم هر که این دعا را در صبح بخواند در آن روز او بدی نبیند و اگر شب بخواند در آن شب بدی نبیند و من دعا را خوانده بودم
برای مثال آن دعا نوعی حرز بوده که از خانه ی ابی ذز در مقابل آتش حفاظت کرده است
یا در جای دیگری آقای شهیدان فرمودند تا زمانیکه چند کلمه را بگویم از جن و انس ترسی ندارم
آن کلمات هم حرز بوده که ان شاء الله چند حرز را بعدا برای عزیزان می گذارم و از آنان التماس دعا دارم
سلام از توضیحهات شما ممنونم.
اگر میشه حرز های دیگر رابگویید
ممنونم
الذال
آدرس مرجع