انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: استفاده از هیپنوتیزم و خود هیپنوتیزم برای موفقیت در امتحان
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام
کسی می تونه راهنمایی کنه که:
آیا می شه از هیپنوتیز و خود هیپنوتیزم برای موفقیت در امتحان و به خصوص کنکور و سر جلسه اون استفاده کرد یا خیر؟
تلقینات و نکاتی که در حالت هیپنوتیزمی باید گفته و رعایت شود چه مواردی است؟
اصلا توصیه می کنید که سر جلسه کنکور از خود هیپنوتیزمی استفاده شود؟؟
جواب این سوال خیلی حیاتیه و می تونه بسیار کارگشا برای تمام جوانان ایرانی باشه!!
پس با اطلاعات دقیق پاسخ بدین و یا اگه نمی دونید از افراد مطلع بپرسید و در این تایپیک بگارید؟؟
ممنون.
--------------------
هیچ کاری در عالم بی پاداش نیست.....
بله ولي قبلش بايد درستا خوب بخونين
منظور من استفاده از هیپنو به عنوان یک ابزار کمکی برای کنکور است نه جانشین خواندن!!!

مثلا کاهش استرس افزایش حضور ذهن در کنکور( مهم ترین اصل در کنکور) افزایش سرعت عمل، دور کردن افکار مزاحم و.....

من خودم در یک کتاب خوندم که می شه با هیپنو کاری کرد که مطالب خوانده شده به صورت تصاویری شفاف در پیش انسان نمایش داده شود!!!! ...

من صحت این مطلب و تلقیناتی که باید داده بشه و روش های سریع هپنو را از دوستان می خواستم!!!

هیپنو خطراتی را هم دارد که من اطلاع دقیقی از اون ندارم، لطفا در این زمینه هم توضیحاتی بدین.

ممنون!
انسان موجودی تلقين پذير میباشد و تلقين پذيری يکی از ويژگیهای انسان است تلقين تاثير فوق العاده ای بر انسان دارد.
از تلقين میتوان برای منظبط کردن و تحت کنترل در آوردن نفس خود استفاده کرد. تلقينِ سازنده، نيروی شگفت انگيزی میباشد. يادتان باشد تلقين فی نفسه قدرتی ندارد مگر اينکه ما قبولش کنيم. بنابراين با آگاهی از اثرات تلقين از آن در جهت مثبت استفاده کنيد و خود را از تلقينات منفی ديگران و محيط در امان نگه داريد.
برای تاثير گزاری بيشتر اين جملات را بسيار جدی و محکم و با باوری عميق در ذهن خود تکرار کنيد و يا بر زبان جاری سازيد. جملات تلقينی زير برای رسيدن به تمرکز خوب و تقويت حافظه پيشنهاد میگردد. (البته بسيار بهتر است تلقينات در حالت خلسه انجام گيرد)
- من همواره از هوش، شهامت و ذکاوت سرشارم.
- من به فرايند زندگی اعتماد دارم و ايمن هستم.
- من خودم را دوست دارم و تاييد می¬کنم.
- من از آرامش الهی سر شارم.
- من دارای حافظه عالی و قدرتمند هستم.
- تمرکز من فوق العاده است.
- من با عشق و علاقه مطالعه میکنم.
- من با محبت به خودم توازن می بخشم.
- خواندن و مطالعه کردن به من احساس آرامش میدهد
- من خوب و راحت مطالعه میکنم و خوب و راحت ياد میگيرم.
- من در جلسه امتحان بخوبی مطالب را از ذهنم به برگه امتحان منتقل میکنم.
- من از درس خواندن و امتحان دادن لذت می برم.
- من نسبت به خود صادق هستم، من مسئول پيشرفت خودم هستم.
برای مطالعه بیشتر به لینک زیر بروید
تکنیک های تقویت حافظه
موفق و پیروز هستید
همشهری خیلی ممنون!
اگه میشه درباره خطرات احتمالی هم مطالبی بزارید.
آیا با شرطی کردن هیپنو برای سر جلسه می شود کاری کرد که مطالب خوانده شده به صورت تصاویری واضح جلو انسان نمایش پیدا کنه و مطالبی که حتی 1 بار خونده شده کاملا به یاد آدم بیاد؟
بازم ممنون
هيپنوتيزم كردن بايد توسط استاد بوجود بياد شما اگه بخواين توسط خود هيپنوتيزمي اين كار رو انجام بدين مسلما تا بخواين تو خلسه برين و به جواب برسين وقت كنكور تموم شده!!!!!! و مسلما هيچ جوابي هم ندادين چون در حالت هيپنوتيزمي اگر بخواين بدنتون رو به حالت ارادي تكون بدين بيدار مي شين و اين امكان وجود نداره كه هم فكر كنيد هم هيپنوتيزم باشيد! همچنين خطر هيپنوتيزم چون مراحلشو نمي دونين ممكنه بيش از حد كالبدهاتونو از خودتون دور بكنين و به موقع نتونين اونو به بدن فيزيكي برگردونين و در اون صورت...با وجود استاد اون مراحلشو ميتونه تشخيص بده و مي دونه كي و كجا بايد برگردونه كه سر امتحان و كنكور هم اجازه ورود افراد غير رو نمي دن.
پس بهترين راه اينه درسهاتونو خوب بخونيد.
آدرس مرجع