سلام دوستان
اين تصوير

چه معنی ميده ..
و اگه در حال چرخش باشه معني اون چيه ؟!
اصلا لازم هست كه به اين تصاوير توجه كنيم ؟
با سلام اگه اين تصوير رو بدون چرخش ببينيد نشاندهنده آرامش درونيه اما اگه در حال چرخش ببينيد نشاندهنده اضطراب هست هر چي سرعت چرخش بيشتر باشه بيانگر اضطراب بيتر فرده
اغلب ثابت . بعضي موقع . يكمي بگي نگي ميچرخه ..
دستتون درد نكنه .
كلي وقت بود .. شده بود برام سوال .
از این تصویر برای تعیین سطح اضطرابی که یک نفر میتواند کنترل کند استفاده میشود
ميشه يه توضيح مختصر هم دربارش بدي ؟!
ممنون ميشم .
اگه اين تصوير رو بزرگتر كنيد و نگاه كنيد هرچي ميزان كنترل اضطراب شما كمتر باشه (خيلي مضطرب باشيد اونها رو مدام در حال چرخش مي بينيد در صورتيكه ميزان كنترل اضطراب شما بيشتر باشه حركت اونها كمتر مي شه وقتي اين صفحه رو جلو افراد پير و كودكان بذارن ثابت هست اما جلو افراد مضطرب... توضيحش مثل همون صفحه اي است كه شما خودتون گذاشتين
اون تصويري رو كه من گذاشتم .
به صورت عادی و روزمره وقتي كه تمركز مي كنم .
مي بينم دورم رو گرفته .
ولي هنوز دقيقا چيه .
يعني شما در مركز اون قرار مي گيرين؟
آره.
به هر سمت هم كه بر ميگردم . بازم اون مي بينم .
سلام ببخشيد كه وقتتون رو ميكيرم منم در همين مورد يه سوال دارم منم بعضي وقت ها كاملا ناكهاني يك نقطه كوجك روشن و درخشان مثل يك ستاره ميبينم و جالب اينجاست كه وقتي توي فضاي ازاد به اسمان نكاه ميكنم اين نقطه ها خيلي زياد ميشن ومثل مولكول ها با سرعت حركت مي كنن واكر هم بخوام و يكم تمركز كنم حركتشون اروم ميشه و مثل بودر روي سرم ميريزن يا مثلا تازكيها يه صداي ترسناكي شبيه ويبره موبايل ميشنوم در حاليكه نه موبايلي نزديكم هستش نه اينكه كسي اين صدا رو ميشنود ومن كاملا كيج شدم دروغ نباشه يكمي هم ميترسم كه خيالاتي شده باشم اخه واقعا جنين جيزي وجود داره؟