انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: روشهای محاسبات علم العداد
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام
ضمن تشکر از مدیران انجمن و مدیر بخش علم العداد آقای لوری زاده چند سوال دارم
- روشهای رایج در محاسبات علم العداد کدامند
- کدامیک از این روشها دارای دقت بیشتری است
- آیا صحت این محاسبات از نظر علمی هم تایید شده است
- آیا ممکن است روش معتبر این علم را بطور ساده آموزش دهید تا بتوانیم در مورد اعضای دیگر خانواده هم تست کنیم و استفاده کنیم و به مصداق مثال معروف ماهیگیری را یاد بدهید...
- نرم افزار راز درون که در همین بخش برای دانلود گذاشته اید بسیار جالب است ولی خیلی خلاصه پاسخ می دهد!!
با سپاس مجدد از شما

nasim نوشته:
- نرم افزار راز درون که در همین بخش برای دانلود گذاشته اید بسیار جالب است ولی خیلی خلاصه پاسخ می دهد!!

سلام .
نسخه كامل برنامه در دست تهيه اس .
توي اين نسخه سعي شده . كه خيلي مستند و علمي مطالب ارائه بشه .
اگه لازم مي دونيد تا نحوه محاسبه عدد تقدير كه توسط برنامه محاسبه ميشه رو در اختيار تون قرار بدم .
اين برنامه بيشتر به عنوان يك تسريع كننده محاسبه اس .
انشاالله در نسخه بعد از هوش مصنوعي در پردازش داده ها استفاده خواهيم كرد .

سلام و خسته نباشید
اگر ممکن باشد که نحوه محاسبه عدد تقدیر را بفرمایید بسیار عالی است. در ضمن انشاالله نسخه بعد کی حاضر می شود و آیا آن نسخه را هم در انجمن قرار می دهید.
با تشکر از شما
چشم .
ولي قبل از محاسبه عدد تقدير بايد . بايد چندتا عدد ديگه رو هم محاسبه كنيد .

اول عدد سال تولد ::

دوم عدد ماه تولد ::

سوم عدد روز تولد ::

چهارم عدد نشانه خورشيدي ::

حالا بعد از اينكه اين اعداد رو محاسبه كرديد . بايد عدد سرنوشت رو محاسبه كنيد .

محاسبه عدد سرنوشت ::

و حالا كه تمامي اعداد مورد نظر رو پيدا كرديد و يادداشت كرديد . مي تونيد عدد تقدير خودتون رو محاسبه كنيد ..

محاسبه عدد تقدير ::

در ضمن برنامه راز درون تمام اين محاسبات رو خودش انجام ميده و فقط در آخر شرح عدد تقدير بهتون ميده .

دوستاني كه تازه وارد انجمن شدن ميتونند برنامه راز درون رو از -- اينجا -- دانلود كنند ..

يا از طريق لينك زير ::
http://forum.rahemianbor.com/showthread.php?tid=252

تمام توضيحات رو در مورد برنامه راز درون رو مشاهده كنيد .
سلام
ممنون از مطلب خوب و مثالای مفید تان
یک سوال برایم پیش آمد آیا روشهای دیگری هم برای محاسبه عدد تقدیر وجود دارد. مثلا روشی که به عدد نشانه خورشیدی نیازی نباشد. اگر جواب مثبت است ایا نتیجه محاسبات از روش های متفاوت یکسان خواهد بود؟
سلام.
البته . روش هاي ديگري هم بايد وجود داشته باشند .
من هم خودم خيلي اطلاع دقيقي ندارم . ( فعلا كه فقط دارم در اين زمينه مطالعه مي كنم )
ولي مسلما نبايد نتيجه فرق كنه . شايد جزئيات دقيق تر بشه . يا بخش هاي ديگر از اطلاعات رو به ما بده اما نبايد در اونها تناقضي وجود داشته باشه .
با سلام به دوستان عزيز!
با تشکر از مدير فنی سايت(avesta) که اطلاعات بسیار خوبی رو در خدمت دوستان قرار دادند.
مطلب قابل عرض اینکه در عدد شناسی امروزی (Modern Numerology ) از اين روش استفاده نمی شود. برای بدست آوردن عدد تقدیری عدد روز-ماه و سال تولد ميلادی واقعی را با هم جمع می کنیم. اين کار را اينقدر ادامه داده تا به يک عدد يک رقمی برسيم(برای اينکه کران اعداد از 1 تا 9 مورد بررسی قرار می گيرد). برای مثال تاريخ تولد فردی 2/12/1981 می باشد :
اين اعداد را با هم جمع می کنیم : به عدد 24 می رسيم . مجددا اعداد 2 و 4 را نيز با هم جمع کرده که به عدد 6 می رسيم. پس عدد تقديری اين فرد 6 می باشد. در روش معرفی شده مديرفنی سایت از نشانه های خورشيدی هم استفاده شده. ولی در علم اعداد امروزی از اين روش استفاده نمی شود.
بسیار عالی بود اما من یه سوال متفاوت دارم عزیزان می شه بگین برای اعدادی که مدام تو ذهنمون گفته می شه مثله همین الان 88269142 مفهومش چیه؟ چرا من اینها رو میشنوم؟ نیاز به کمک دارم تا اگه کسی رو می شناسین که می تونه چاکراها باز کنه به من معرفی کنین؟
صفحات: 1 2
آدرس مرجع