انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: چرا اغلب افراد فعال در زمینه متافیزیك . دیونه هستن ؟
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام .

من قصد ندارم به كسی توهین كنم ..
اما چرا بيشتر اشخاص كه توی زمینه متافيزیك فعالیت می كنند ..
به نوعی . دچار مشكلات اخلاقی . شخصیتی‌ و اجتماعی هستند ؟!

شما هم اینو قبول دارید ؟
سلام بر شما
لطفا يک بار ديگر جملات و کلمات خود را با دقت بخوانيد!!!!!!!!!!!! "دچار مشكلات اخلاقی . شخصیتی‌ و اجتماعی ".....

اين مطلب که کسانی که در زمينه متافيزيک کار می کنند با عموم مردم اختلاف ديدگاهی دارند و به موضوعات نگاهی ديگر دارند صحيح می باشد ولی بيان شما نه!!!!!!!!!
مگر کسانی که در زمينه کاميوتر و اينترنت کار می کنند مثل افراد عادی هستند؟؟؟؟؟؟؟
مگر آنها در آداب و رفتار عجيب و ضعيف رفتار نمی کنند، مگر خياط ها ويژگيهای مشترک ندارند و ...
بنابراين ای برادر .....
همواره شاد و واقع بين هستيد
بله خوندم .
درسته ... اختلاف ديدگاه وجود داره ..
اما تبديل به يك مشكل نمي شه .
منظور من عدم تعادل رفتار اين عده است .
سلام
در ادامه حرف اقای امین باید بگم:
متاسفانه جامعه امروز ما اونقدر عقب افتادس که خیلی از افراد و حتی شخصیت های مذهبی هم مسئله متافیزیک رو درک نمی کنن!!!و مثل خرافات بهش نگاه می کنن!!!من خودم دختر هستم وبا سن و سال کمی که دارم، از دید بازی که دارم خیلی خوشحالم.و همچنین خیلی خوشحالم که توی مسئله متافیزیک که مطمئنم که تا 10 سال دیگه کاملا توی کشور ما جا می افته از خیلی از دوستام جلو هستم.شاید فکر کنید که من یه دختر مذهبی از خانواده مذهبی هستم!!ولی اصلا این جور نیست و منم مثل بقیه دخترهای جامعه هستم!!!ولی باید این رو بدونید که تفاوت در بینش ها و تفکرها از زمانی شروع میشه که شما وارد بحث متافیزیک میشید و در اصل سعی میکنید که بینش خودتون رو عوض کنید و تا حد ممکن سعی می کنید به یک مثبت نگر واقعی تبدیل بشید!تفاوت زمانی مشخص می شه که وقتی در گذشته من بر اثر یه فیلم گریه می کردم و ناراحت می شدم،اگر همون فیلم رو الان ببینم با تلقینات مثبت و شکر گذاری خودم رو اروم میکنم.با مدیتیشن و خلسه بعد از فیلم ارامش خودم رو حفظ می کنم و سعی می کنم ذیگه بهش فکر نکنم.در هنگام یه دعوا به جای حرص خوردن با کشیدن یک سنبل ذهنی سعی می کنم خشم طرفین دعوا رو فروکش کنم!غیبت نمی کنم چون می دونم انرژی منفی اون به خودم برمی گرده!اون وقت شما به این می گین دیوونگی یا مشكلات اخلاقی . شخصیتی‌ و اجتماعی!؟!؟!؟حالا میشه چند مورد از مشکلاتی رو که منظورتون بوده بگید ببینیم به چه جور دیوونگی دچار هستیم؟!!؟!؟ Biggrin
سلام
در ضمن من فکر می کنم که ممکنه شما اطلاعات درستی در مورد متافیزیک ندارید و اون رو با چیزایی مثل جادوگری یا... اشتباه می گیرید!!!
يه جور ديگه هم ميشه با اين مسئله برخورد كرد .
درسته من حرفهاي شما رو قبول دارم .
اما چرا فقط خودتون رو مي بيند و بقيه افرادي رو كه در اين زمينه فعال هستند رو نمي خوايد كه ببينيد ..
مثلا خود بزرگ بيني . خود شيفتگي . ادعا .

حداقلش اينو خوب مي دونم كه جادوگري هم يه بخش از متافيزيك هستش !

منو محكوم نكنيد بخاطر سوالي كه پرسيدم ..
اين يه سوال كه توي ذهنم ايجاد شده .. خوب بايد جواب بگيرم يا نه ؟!
سلام بر شما
ما اول دیگران رو می بینیم بعد خودمان را اوستا جان
من هیچ چیز دز این زمینه نمی دانم یعنی نمی توانم اطلاعاتئ خودم را قطره ای از دریا هم بدانم...
ولی می دانم که همین اندک اطلاعات را هم مدیون دیگران هستم و برای همه کسانی که در این راه زحمت کشیده اند احترام خاص قائلم و خودم را مدیون آنها می دانم حتی کسانی که با آنها اختلاف نظر جدی دارم...
از شما هم انتظار دارم وقتی مطلبی را با این صراحت بیان می کنید و پاسخ های منطقی دوستان را محکوم کردن تلقی نکنید...
این انجمن فرصتی است برای بحث و تبادل نظر آزاد علاقه مندان
همواره پیروز هستید
سلام.

منم براي شما احترام خاص قائلم و خودم رو مدیون شما مي دونم .
و هيچ وقت اجازه جسارت به خودم نمي دونم .

حالا ميشه در مورد كليت متافيزيك به من توضيح بديد ؟

Avesta نوشته:
سلام .

شما هم اینو قبول دارید ؟

افراد عادي تجربيات افرادي كه تو زمينه متافيزيك فعاليت مي كنند رو ندارن و چون با اين زمينه ها ناآشنا هستن و متاسفانه تعداد افراد عادي خيلي بيشتر از فعالان در زمينه متافيزيك هست فعالان در اين زمينه رو داراي مشكل مي بينند براي مثال اگر يك نفر كه مي تونه هاله رو ببينه سراغ چشم پزشك بره از نظر پزشك دچار ضعف چشم فيزيكي هست اما از نظر يك متافيزيسين نه تنها ضعف چشم نداره بلكه چشم سوم فعالي داره يا افرادي كه اشباح رو مي بينن اگه سراغ بعضي از روانپزشكها برن ممكنه بگن دچار توهم شده و تمام تلاششون بر اين باشه كه به زعم خودشون اين اختلال رو درمان كنن براي رد يا قبول اين موضوع مي شه براي مدت كمي دنيا رو از ديدگاه دو طرف نگاه كرد

انديشه نوشته:

Avesta نوشته:
سلام .

شما هم اینو قبول دارید ؟

افراد عادي تجربيات افرادي كه تو زمينه متافيزيك فعاليت مي كنند رو ندارن و چون با اين زمينه ها ناآشنا هستن و متاسفانه تعداد افراد عادي خيلي بيشتر از فعالان در زمينه متافيزيك هست فعالان در اين زمينه رو داراي مشكل مي بينند براي مثال اگر يك نفر كه مي تونه هاله رو ببينه سراغ چشم پزشك بره از نظر پزشك دچار ضعف چشم فيزيكي هست اما از نظر يك متافيزيسين نه تنها ضعف چشم نداره بلكه چشم سوم فعالي داره يا افرادي كه اشباح رو مي بينن اگه سراغ بعضي از روانپزشكها برن ممكنه بگن دچار توهم شده و تمام تلاششون بر اين باشه كه به زعم خودشون اين اختلال رو درمان كنن براي رد يا قبول اين موضوع مي شه براي مدت كمي دنيا رو از ديدگاه دو طرف نگاه كرد

نه .

نگا كنيد . منظورم اينه اغلب غير طبيعي هستند .
با اينكه توانمندي خواصي ندارن .. منش افرادي كه اين توانمندي ها رو دارن پي ميگيرن .
الكي توصيه مي كنند .
بيخودي كارهاي بي معني انجام ميدن !

صفحات: 1 2
آدرس مرجع