انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: پند هاي يك استاد اخلاق....
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله رب العالمين و صلي الله علي محمد و آله اجمعين لا سيما علي حجة ابن الحسن روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداء
شاگردان چون پروانه به كرد شمع وجود استاد اخلاق كه عارفي رباني-وارسته و تيزبين و عاقبت انديش بود حلقه زده بودند و از گفتار دلنشين او بهره مند ميشدند.
روزي استاد با بيانات عميق خد چنان شاگردان را تحت تاثير قرار داد كه آه و افسوس آنها بلند شد و حقيقتا" منفلب شدند.آن بيانات پيرامون اسرار در وقت بود.او ميگفت:
اگر جيب جواني پر از سكه هاي طلا باشد و از خانه بيرون بيايد ولي از سوراخي كه در جيبش به وجود آمده همه آن سكه هاي گرانبها در حاشيه كوچه و خيابان بريزد و تمام شود خيلي مهم نيست.اما اگر گوهر عمرش بيهوده در حاشيه راهها و خيابان تلف شود چنين فردي واقعا" زيان كرده است.خداوند فرداي قيامت يقه او را ميگيرد و مي فرمايد:تو كه شصت سال عمر كرده اي .پانزده سالش هيچ. چهل و پنج سال باقي مانده را اگر ضرب در 360 روز (كه مدت يك سال است)كنيم 16200 روز مي شود و همين رقم را ضرب در 24 ساعت (كه مدت شبانه روز است)كنيم 388/800 ساعت مي شود .اكنون بگو ان همه ساعت را در چه راهي صرف مي كردي؟
آيا در شب نشيني بيهوده ؟ يا كنار بساط لهب و لعب؟
يا...... در كنار جعبه جادويي تلويزون .به طوري كه ناگاه به ساعت نگاه كردي و ديدي نزديك به نيكه شب است؟
اي اسراف گر چرا وقت عزيز و گرانبهاي خود را چنين بيهمده به پاي امور بي ارزش نثار كردي؟ در در برابر چنين سرمايه بي نظير چيزي به دست نياوردي؟
آنگاه در جواب چه ميگويي؟؟؟؟
فقط آه!!!!!!!!!!!!و سرم را پایین میندازم شاید.
فكر كنم سه سال كامل از عمرم من در جستجوي باسخي براي ميلياردها سوال بودم جالبه هنوز جوابي نيست
التماس دعا

پروین نوشته:
فكر كنم سه سال كامل از عمرم من در جستجوي باسخي براي ميلياردها سوال بودم جالبه هنوز جوابي نيست
التماس دعا

لا اله الا هو
سلام علیکم.
آن سوالاتی که دارید جوابش در درون شماست..

بيرون ز تو نيست آن چه در عالم هست*از خود بطلب هر آنچه خواهي كه تويي

والله الموفق

يا كريم
سلام بله شما درست ميكيد جواب همشون در وجود خودمه و راستشو بخواهيد به تازكي به خيلي از اون جوابها رسيدم و اينها همش كار خدا بود او بود من و بقيه ادمها را بهم شناساند حالا منم در صددم كه يه كوشه از مهربونياشو جبران كنم اما جه طوري؟!
لا اله الا هو
سلام علیکم.
الحمدالله ...
خدارا شکر که به جواب برخی از سوالاتتون رسیدید..
دوست مهربونم...
خداوند چیز زیادی از ما نمیخواد..فقط حرفش را گوش دهیم...
فقط بنده باشیم..بندگی کنیم..همه چیز را به او بسپریم...
برای خدا طهارت روح را انجام دهیم...مومن واقعی شویم...مخلص شویم..
در حدیث قدسی آمده است که: خداوند 70 برابر یک مادر بنده اش را دوست دارد...
اما ما نمی فهمیم..
خدایا بیامرز گناهانی را که حبس میکند باران را...
خدایا بیامرز آن گناهانی را که رد میکند دعا را.....

الهي در ذات خود متحيرم تا چه رسد در ذات تو

الهي اگر ستارالعيوب نبودي ما از رسوايي چه ميکرديم................

نمیدانم چی بگم......
آدرس مرجع