انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: طبع طالع ها
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
1- برج حمل و اسد و قوس : آتشی
2- برج ثور و سنبله و جدی : خاکی
3- برج جوزا ، میزان ، دلو : بادی
4- برچ سرطان و عقرب و حوت : آب ی

خواص طبع ها:

1-طبع هاي آتشي هميشه زود عصباني مي شود و زود خاموش مي گردد و کينه در دل نگه نمي دارند و هميشه بدن او حرارت دارد و تشنه مي باشد و زود جنگ شروع مي کنند.
2-طبع خاکي هميشه متواضع و فروتن و ساکت مي باشد و با حرمت و با احترام به ديگران زندگي مي کند .
3-طبع بادي هميشه مغرور و تند خو مي باشد و حرکات خود را پنهان از چشم ديگران انجام ميدهد و بسيار زيرک و کينه اي مي باشد.
4-طبع آب ي هميشه مسرور و شاد است و سه طبع بالا در وجودش ظاهر مي گردد از دست و زبان خود به عذاب مي افتد.
یا188
باسلام
در پی تکمیل اطلاعات مفیدتان، عرض کنم که، طبعهای ذکر شده بصورت زیر می باشند:
ماههای فروردین،مرداد،آذر:آتش
اردیبهشت،شهریور،دی:خاک
خرداد،مهر،بهمن:باد
تیر،آبان،اسفند:آب
دوست عزیز،اگرلطف کنید واموزش علوم غریبه را براساس گام به گام وبرای مبتدی تا پیشرفته
پیش ببرید ممنون میشم.
یک سوال:ایا شما با عالم ماوراء ویا جن در ارتباط هستید یا فقط تئوری مطالعه کرده اید؟
زیرا این علوم بدون عمل به ان و دیدن عجایب آن فقط جنبه تفریحی پیدا میکند
حوشحال میشم بیشتر باهم آشنا شویم.
786
هيچ وقت سعي نكردم با علم تئوريك آموزش بدم .
فقط شرع دين و اهل بيت عصمت
طبایع چهار گانه از مباحث مهم و اصلی طب سنتی است که بنای بسیاری از درمان ها در این طب بر اساس این طبایع است. راه شناخت این طبایع در افراد نیز در بسیاری از کتب طب سنتی بیان شده

براي محاسبه طبيعت شخص دو راه وجود دارد:

1-طبيعت حروف اسم را جمع کرده و آنچه غالب است را طبيعت اسم در نظر گرفت. در اين مورد تعويذ بايد بر چيزي نوشته شود که طبيعت آن موافق با طبيعت اسم باشد.

2-روش ديگر اينکه از اسم مطلوب چهارتا چهارتا طرح کرده و باقيمانده را از آتش شروع کرده(آتشي،بادي،آبي، خاکي) بشماريد و سه تا سه تا طرح کرده باقيمانده هرچه شد تعويذ عمل را بر آن قرار ميدهند. اگر 3 شد حيواني بايد باشد مثل پوست آهو. اگر 2 شد نباتي است و روي کاغذ مي توان نوشت. اگر 1 شد معدني است و آن را بر لوح مس يا آهن يا نقره يا مثل آن ها مي توان نوشت.

حروف آتشي شرقي: ا ه ط م ف ش ذ
حروف بادي غربي: ب و ي ن ص ت ض
حروف آبي شمالي :ج ز ک س ق ث ظ
حروف خاکي جنوبي: د ح ل ع ر خ غ
سلام من امروز وارد سايت گيراي شما شدم بر اساس حروف اسمم طبيعت آتش دراومد روي چه چيزي بايد نوشته بشه؟
آدرس مرجع