انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: علوم غریبه
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
یا188
باسلام خدمت دوستان عزیز
این حقیر بعنوان عضو جدید این انجمن، خوشحال میشم سوال وپرسشهای دوستان را جوابگو باشم ودر صورت لزوم لینک دانلود کتابهای علوم غریبه به زبانهای فارسی وعربی وانگلیسی را برای استفاده خواهم گذاشت.
انشاالله به زودی کلاسهای گام به گام آموزش علوم غریبه را شروع خواهم کرد
التماس دعا
سلام.
خوشحال میشم در خدمت شما باشیم .
برای آموزش ها اگه به چیز خاصی نیاز داشتید بگید . تا فراهم کنم .
انشاالله که موفق باشید و دیگر دوستان هم استقبال کنند .
786
عزيزان خوشحالم باز انجمني در مورد علوم غريبه مي بينم
خوشحال مي شوم در تعبير خواب ، استخاره و پاسخ به سوالات علوم غريبه در سايت مشاركت كنم
786
ببخشيد در ضمن هر كسي كه وارد اين سايت هاي مي شه قطعا به كتب علوم غريبه علاقه داره ولي به شرط صحت مطالب كتب . چون در سايت لقمان شايد 50 كتاب باشد ولي كتابي ارزش دارد كه صحت داشته باشد در مطالب
دوستان از اینکه فعالیت شما رو می بینم خیلی خوشحالم .

اگه پیشنهاد یا تقسیم بندی خاصی برای بخش علوم غریبه بفرمائید .
اگه می تونید مدیریت بخش های علوم غریبه رو هم بر عهده بگیرید چه بهتر ..
بازم ممنون.
786
پيشنهادي ندارم . اگر در سايت لقمان سري بزنيد و مطالعه نماييد . مي تونيم با هم كار كنيم
لقمان حدود 14 بار بازسازي شده و به اين جا رسيده .
یا188
دوست عزیز آقای ابوذرعلوی
از معرفی سایت لقمان،ممنون، ولی این حقیر نکاتی اشتباه در سایت مشاهده کردم که دوستانه یکی رابعرضتان می رسانم
اطلاعات سایت بر اساس نوشته های کتابهای موجود در بازار میباشد که اکثرا (تعمدا ویا سهوا)
دارای مطالبی اشتباه می باشند.
برای مثال عرض کنم که حروف ابجد به سه دسته:کبیر وصغیر و وسیط تقسیم میشوند که شما به دو دسته اشاره کرده بودید
انشاالله اگر عمری باقی ماند ، اموزش گام به گام علوم غریبه را به زودی آغاز خواهم کرد واگر در این زمینه همکاری شما را هم داشته باشیم ممنون میشویم.
786
خدمت شما عرض كنم حروف ابجد كه فقط يكي از دواير حروف مي باشند فقط مثالي جزيي از اين علوم هستند . از تذكر شما ممنون (كبير : جمل )
حقير شايد كامل ننوشتم ولي سعي كردم مطالبي را كه ارايه مي دهم كذب نباشد
در ضمن منتظر نكات اشتباه در لقمان هستم تا اگر تعمدا و يا سهوا اسجاد شده رفع گردند . حقير از انتقاد سازنده خوشحال مي شوم . ممنون
یا188
دوست عزیز
این حقیر قصد هیچگونه اشکال گیری را ندارم واگر تذکری دوستانه خدمتتان عرض کردم از باب مصلحت هم برای خود وهم برای شما ودیگر عزیزان بود.
منظور از اشتباه (عمدی یا سهوی) هم شما، خدای نکرده نبودید، منظور از خود کتابهاست که نویسندگان آنها برای اینکه اسرار این علوم کاملا دست همه قرار نگیرد ،طلسمها ووفقهای خود را کم وزیاد قید میکنند یا هنگام چاپ اشتباهی عددی جابجا میگردد.
در کل این حقیر از شما پوزش می طلبم.
786
از حسن ظن شما متشكرم . ممنون كه توضيح داديد .
صفحات: 1 2
آدرس مرجع