انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: انواع خلسه روزمره .
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام.
یکی از دوستان تایپیکی رو به نام خلسه ایجاد کرده بودند .
و در اون در مورد شرایط و پوزیشن خلسه پرسیده بودند .

اما من یه سوال دیگه در مورد خلسه دارم .
خلسه های روزمره چی هستند ؟ و کیا پیش میان ؟
سلام بر شما
خلسه دارای انواعی می باشد.
خلسه های به اصطلاح روزمره خسه هایی و یا به تعبير دقيق تر حالت های شبيه خلسه ای می باشند که در شرايط زمانی يا مکانی خاص اتفاق می افتند یکی از مهمترين اين حالت ها که خلسه واقعی و مفيد می باشد و می توان از آنها نهايت استفاده را برد چند دقيقه قبل از خواب و بعد از بيداری می باشد که بهترين کار در اين لحضات داشتن افکار مثبت و دادن تلقينات مثبت به خود می باشد.
مواقعی که در گوشه ای لم داده اید هم نوعی خلسه می باشد.
قرار گرفتن در شرايط و موقعيت هايی که جزء اهداف و آرزو های شما می باشد هم نوعی خلسه در شما ايجاد می کند مثل موقعی که يک دانش آموز کنکوری و آرزومند به قبولی در رشته پزشکی در جلو درب دانشکده پزشکی قرار می گيرد.
قرار گرفتن در محيط های بسيار زيبا، بسيار زشت و غير طبیعی هم می تواند انسان را در خلسه قرار دهد.
همچنين مواقی که زياد خوشحال و يا زياد ناراحت هستيد و نيز در موقع بیماری شما در حالت شبه خلسه قرار داريد.
در اين مواقع بايد هوشيار باشيد و به خود تلقين مثبت نماييد و خود را از تلقينات منفی در امان نگه داريد.
همواره هوشيار و مثبت انديش هستيد
من اینحالت خلسه را هر موقع حس میکنم ولی کنترلی بر چیزهایی که در این حالت میبینم ندارم ولی همیشه میدانم که در خلسه هستم و با جسم مادی خود در ارتباط هستم و ان را میبینم بیشتر اوقات ناراحتی فکری باعث این موضوع میباشد ولی حس میکنم موجودات ماورایی در این حالت پیام خاصی به من میدهند یا اینکه فقط قصد سردرگم کردنه انسانها را دارند ..و بسیار مایلم که بر رفتن به
خلسه اگاهی داشته باشم زیرا این حالت را غیر ارادی و قبل از خواب تجربه میکنم ... ان حس که بر ذهن نقش میزنی...بر داره زندگی خواهی دید....
خلسه حالتی است بین خواب وبیداری در این حالت است که فرد دارای ادراکی مافوق این ادراک وحواس پنجگانه میشود و حالتهای شهود وروشن بینی وادراک جهان متافیزیکی و...در این حالت رخ میدهد با تغییر امواج مغزی و پایین آوردن فرکانس آلفای مغز انسان به حالت خلسه فرو میرود واین امواج هر قدر به فرکانس پایین تری برسند خلسه عمیقتر وشخص در آرامش بیشتری فرو رفته و امکان دریافت اطلاعات او از جهان متافیزیکی بیشتر میشود .
آدرس مرجع