انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: خاصيت عجيب اين نفس(بخوانيد)
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
دوستان روح انسان دراي آثار و خواص بسيار عجيبي است كه ديگر موجودان طبيعي عالم فاقد آن هستند(خوب توجه كنيد)
هر كس نفس خودش رو به خوبي بشناسه و به تزكيه آن بپردازه عجايب و كرامات از او سرخواهد زد كه انجام آن از افراد عادي خارج است
يكي از استادان در اين مورد ميفرمايد:
نفس ناطقه چون گرهري فوق طبيعت است و همان گونه كه در بدن خود تصرف و تدبير دارد ميتواند در ماده كائنات تصرف كند
آنچه در نبوات و معجزات و خوارق عادات و كرامات آمده است از اين باب هست.بلكه استجابت و تاثير دعا نيز بدين نهج است.
مثلا دست بر بينندگان(ديدگان)ميگذاري و آيه الكرسي را براي حفظ نور چشم ميخوني در اين حالت نفس ناطقه گوهر آن سويي
از توجه به ملكوت نيرو ميگيرد و به تصور و تعمل و انشا خود در قوي و محال آنها و در اعضا و جوارح خود اثر ميذاره كه توجهات و تصورات نفساني را در بدن و قوي و احوال آن تاثيري بسزا است
در جاي ديگه در مسير تكامل و اشتداد وجودي به جايي ميرسد كه همان طور بدن و قواي وي در اطاعت او ميباشند.موجودات عالم همه به منزلت اعضاء و جوارح او ميگردند و ماده كائنات مطيع او ميشود كه تواند در آنها تصرف كند)

دوستان من اگر نور الهي بر نفوس انساني فايض بشه .آدمي به مرحله اي ميرسه كه صاحب كرامات ميشه و جميع عناصر و اكوان مطيع و مسخر او ميشوند(جن-ارواح-دريا-زمين و....)خوب حالا براي مثال ميتونه روي آب راه بره و يا مسافرت بسيار دو را در مدت بسيار موتاه طي كنه و اين كار نه تنها با بدن هاي مثالي(بدن روحي)ممكن هست بلكه در حين بيداري و با بدن عنصري مادي نيز امكان پذير است دوستان من
از جمله خوارق عادات(كرامات)طي الارض هست.
توضيح اندكي در اين باره(طي الارض نيز الان براي شما ميگم البته در سايت قبلي نيز آوردم بطور كامل)
لغت ((طي)) به معناي پيچيدن و در نور ديدن است و ((طي الارض)) به معناي پيچيدن زمين در زير پاي رونده است حالا اگر بازم توضيح كامل تري از طي الارض خواستيد بگبد تا براتون بنويسم -يا حق
اااااااااااااا
با سلام.
دوست عزیز، این همیشه برای من یه سوال بوده که ایا شخصی که پس از تزکیه نفس و چله های تو در تو و انجام بعضی از کارها موفق به طی الارض میشه، همیشه میتونه این کار رو انجام بده یا نه؟ باید این مراحل لازم رو تکرار کنه تا دوباره طی الارض کنه؟
موفق باشید.

arvah نوشته:
با سلام.
دوست عزیز، این همیشه برای من یه سوال بوده که ایا شخصی که پس از تزکیه نفس و چله های تو در تو و انجام بعضی از کارها موفق به طی الارض میشه، همیشه میتونه این کار رو انجام بده یا نه؟ باید این مراحل لازم رو تکرار کنه تا دوباره طی الارض کنه؟
موفق باشید.

لا اله الا هو
سلام علیکم.
ببخشید دیر شد جواب.
بله میتونه این کار رو انجام بده.. البته در شرایط مخصوص..مثلا پنهان کاری.. ضروری بودن طی و..)
مگر اینکه این مقام ازشون گرفته بشه..که کسی که به این مقامات و این کرامات دست پیدا میکنه انسانی است که مخلص شده است .
و نیاز به تکرار آن اعمالی که برای بدست آوردن این کرامت گردیده است نیست.
والله الموفق.

آدرس مرجع