انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: نظر دوستان در مورد كارهاي ديويد كاپر فيلد چيست
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام

به نظر من زماني كه يك غير مسلمان قادر به پرواز باشد يك مسلمان هم حتما ميتواند پرواز كند چون ما بندگان واقعي خداييم.من به خدا معتقدم و ميخوام منو ياري كنه
بگوئيد هر چه به ذهنتان ميرسد كه اين ديويد كاپر فيلد به نظر شما چه ميكند.پرواز ميكند از ديوار رد ميشود و روي اب راه ميرود و و غيب ميشود
هر چه ميدانيد بگويئد
سلام.

من با این بنده خدا خیلی آشنایی ندارم .
شما می تونید یکم اطلاعات در اختیار من قرار بدید ؟

araz49 نوشته:
سلام

به نظر من زماني كه يك غير مسلمان قادر به پرواز باشد يك مسلمان هم حتما ميتواند پرواز كند چون ما بندگان واقعي خداييم.من به خدا معتقدم و ميخوام منو ياري كنه
بگوئيد هر چه به ذهنتان ميرسد كه اين ديويد كاپر فيلد به نظر شما چه ميكند.پرواز ميكند از ديوار رد ميشود و روي اب راه ميرود و و غيب ميشود
هر چه ميدانيد بگويئد

منظور شما از اين كه ما بندگان واقعي خدا هستيم چيه؟ آيا ديگرون و يا حتي موجودات ديگه بندگان مجازي خدا هستند يا صرف اينكه ما مسلمان هستيم از ساير بندگان خدا برتريم؟ يعني به نظر شما در اديان ديگه انسان پرهيزگاري نيست و فقط ما پرهيزگار هستيم؟ ما نبايد خودمون رو برتر از ديگران بدونيم چون همه اديان يكي هستن و موضوع واحد اونها توحيد و معاد و نبوت هست حالا در هر زمان براساس شرايط محيطي و اجتماعي نحوه عبادت فرق مي كرد
در مورد پرواز كردن و رد شدن از ديوار هم در مورد شخص ديويدكاپرفيلد خارج از فيلم اطلاعي نداريم كه آيا مي تونه اين كارهارو انجام بده يا نه چون ممكنه حقه سينمائي باشه اما در كل كساني كه نيروهاي درونيشون زياد باشه و بتونن با ماورا ارتباط برقرار كنن به تدريج و با بالا رفتن ارتباطشون مي تونن قادر به انجام اين كار باشن و اين ربطي به دين نداره زياد بودن نيروي دروني به دو طريق امكان پذيره يكي غريزي و ديگري هم اكتسابي در غريزي كه شخص بدون انجام تمرينات هم مي تونه با ماورا ارتباط برقرار كنه مي تونه در جهت مثبت اين نيرو رو بكار ببره مي تونه در جهت منفي استفاده كنه (ساحران) و راه اكتسابي هم كه نياز به تمرين داره كه مدت زمان زيادي هم مي خواد تا چاكراها بطور متعادل و يكسان فعال سازي بشن و غيره

آدرس مرجع