انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: تکنيک رفع مشکلات ذهنی
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
تکنيک رفع مشکلات ذهنی
توانايیهای ذهنی و فکری انسان بحدی است که اگر در صد کمی از آن را بکار گيرد شگفتی ها ايجاد خواهد کرد. آفرينش هر انسان خود معجزه ای بزرگ و بی نظير میباشد، عدم توانايی ذهنی انسان ريشه در عادات بد، افکار منفی و ضعيف در مورد خود و نيز تلقينات ديگران دارد. در اين تکنيک به مشکلات ذهنی که ريشه در ضمير ناخوآگاه ما دارند، توجه میشود و با کمک ريکی، ريشه باورهای غلط را از ضمير ناخودآگاه قطع کرده و باورها و انديشه های توانمند را جايگزين آن می کنيم.
شما ابتدا بايد مشکل مورد نظر را مشخص کنيد و جمله مثبتی بسازيد که شامل روشن شدن مشکل و از بين رفتن آن باشد و بعد با نيت رفع مشکل اين جمله را بطور ذهنی داخل چاکراهای هفت گانه خود کنيد. اگر اين تکنيک را روی ديگران انجام میدهيد بهتر است سوژه اين جمله را با شما تکرار کند.
در زير چند جمله مثبت و مناسب آمده است شما با توجه به نوع مشکل ذهنی میتوانيد يکی از اين جملات را انتخاب کنيد و از آن استفاده کنيد.
- من دارای حافظه عالی و قدرتمند هستم.
- من عاشق درس خواندن و مطالعه کردن هستم.
- من خوب و راحت مطالعه میکنم و خوب و راحت ياد میگيرم.
- من در جلسه امتحان بخوبی مطالب را از ذهنم به برگه امتحان منتقل میکنم.
- من از درس خواندن و امتحان دادن لذت میبرم.
- من نسبت به خود صادق هستم، من مسئول پيشرفت خودم هستم.

مراحل انجام تکنيک
1- انجام مقدمات تمرين ( جمله مناسب را در اين مرحله انتخاب کنيد و در دسترس نگه داريد )
2- مراقبه گاشو را به مدت 5 دقيقه انجام دهيد
3- با ريکی ارتباط بگيريد و تقاضای کمک و رفع مشکل مشخص شده را بکنيد.
4- تقاضای جاری شدن ريکی را انجام دهيد.
5- جاری شدن ريکی را در ذهن مجسم کنيد.
6- جمله مثبت انتخاب شده را مجسم کنيد و آنرا در ذهن خود وارد چاکرای شماره 7 کنيد.
7- مرحله قبل را برای چاکراهای شماره 6 تا 1 نيز انجام دهيد.
8- گاشو آخر تمرين را انجام دهيد.
9- سپاسگذاری را انجام دهيد.
10- مراحل پايانی تمرين و قطع انرژی را انجام دهيد.
توجه :
- در صورت نياز اين تکنيک را چند بار انجام دهيد تا اثرات پايدار و دائمی داشته باشد.
- اين تکنيک را می¬توانيد برای ديگران هم انجام دهيد.
آدرس مرجع