انجمن متافیزیک راه میان بر

نسخه كامل: آنچه در مورد روح نمی دانم .
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام Thumbup

این اولین پستم توی این انجمن هستش .
حداقلش امیدوارم یکی پیدا بشه جواب سوالات منو بده Thumbup1

خوب من چندتا سوال داشتم .
که جواب هر کدومشون رو هم بگیرم خیلی خوشحال میشم .

1. چه مرزی بین روح و جسم وجود داره ؟!
2. روح هم تکامل پیدا می کنه یا نه ؟
3. شناخت روح نیاز به چه چیزهایی داره ؟
در پاسخ به سوالات شما بطور خلاصه و در حد توان اندک خود عرض می کنم:
برای سوال اول و دوم توجه شما را به جملاتی از کتاب متافیزیک و شناخت روح تالیف دکتر مطلب برازنده جلب می کنم
سوال اول:
روح و جسم هم قرابت‌هاي فراوان و هم تفاوت‌هاي بسيار باهم دارند، چون جسم زميني و روح آسماني و تفاوت آنها به‌معناي واقعي از زمين تا آسمان است، لذا با اين همه تفاوت به‌راحتي نمي‌توانند كنار هم قرار گيرند، مگر آن‌كه چيز سومي به‌عنوان حد واسط بين آنها قرار گيرد كه همان روان مي‌باشد. برخي نيز اعتقاد دارند كه روان، حاصل روابط و تأثيرات متقابل جسم و روح است
سوال دوم :
روح بالقوه كامل است و در قالب جسم به اين دنياي خاكي سفر مي‌كند، تا بالفعل هم كامل گردد. پس روح هم پابه‌پاي جسم به تكامل عملي و تجربي نياز دارد. پس وقتي يك نوزاد متولد مي‌شود، همان‌گونه كه جسم او نوزاد است، روح او نيز عملاً نوزاد است، هرچند كه اين روح از نظر پتانسيل‌هاي ذاتي بزرگ و كامل است. اين جسم و روح نوزاد پابه‌پاي هم رشد و تكامل مي‌يابند و بزرگ مي‌شوند.

سوال سوم:
می دانید شناخت جسم و بعد فیزیکی انسان مشکل می باشد، شناخت بعد متافیزیکی و روح به مراتب بسیار مشکل تر می باشد.
اما لاجرم برای شناخت روح نیازمند به شناخت ابعاد وجودی انسان ( جسم ، روان و روح) و تاثیرات متقابل آنها می باشیم. در این راه مطالعه منابع معتبر و تفکر و تدبر پیرامون روان و روح و تاثیرات و عملکردهای آن مفید خواهد بود.
خیلی ممنونم . دقیق و کامل بود .

یه سوال دیگه ای که وجود داره.بیان میشه روح محدودیتی از نظر زمان و مکان نداره .
درسته که نمی شه مسائل عالم متافیزیکی رو با عالم فیزیکی مقایسه کرد .
ولی چیزی که هست همیشه مرزهای مشترکی بین متافیزیک و فیزیک وجود داشته .
یا بهتر بگم عالم متافیزیک عالم فیزیک رو محصور کرده . ( اگر اشتباه کردم تصحیح بفرمائید )

پس چرا انسان ها محدودیت زمان و مکان دارند .
و یک سوال دیگه آیا روح مختص انسان هاست ؟!
سلام بر شما
نکته اول:
انسانها در کالبد فیزیکی محدودیت زمان و مکان دارند. اگر به فرض انسان بتواند با اراده خود از کالبد فیزیکی جدا شود برای بقیه کالبد ها محدودیت زمان و مکان وجود ندارد و در یک لحظه می توانند به هر کجا که بخواهند بروند. همانگونه که ما در خواب محدودیت نداریم و در یک لحظه می توانیم به جاهای مختلف سفر کنیم، پرواز کنیم و ...
نکته دوم:
اگر چه روح مختص به انسان نیست اما روح انسان کامل ترین می باشد.
نکته سوم:
زندگی زیبا است ای زیبا پسند مثبت اندیشان به زیبایی رسند
موفق باشید همیشه
سلام.
ممنون.
اما یه سوال جنس روح از چیه ؟ ( نمی دونم شاید سوال خیلی سطحی باشه )
اما دوست دارم از ماهیت ( چیستی ) روح بیشتر بدونم .
سلام بر شما
روح وجودی ماورايی است و تابع قوانين و خصوصيات عالم فيزيکی نمی باشد. جنس روح هم فيزيکی نمی باشد. گاهی برای اين که ذهن ما را به ماهيت روح نزديک کنند روح را به نور يا در بعضی جاها به هوا تشبيه کرده اند.
در هر حال روح هرچه باشد مانند توده ای نور می ماند که فاقد شکل فرم و اندازه است و مثا هوا در جسم جاری می باشد.
موفق باشيد
سلام
روح چه جوری میبینه؟چشم که نداره!!!!
سلام بر شما
می دانيد انسان دارای 7 کالبد می باشد که هرکدام حواس مخصوص به خود را دارند. کالبد های 2 تا 4 ما هم هر کدام دارای 5 حس مشابه حواس پنجگانه ما می باشند و البته بسيار قوی تر بعنوان نمونه بينايی کالبد اثيری ( کالبد دوم) که چشم سوم يا چشم دل ناميده می شود می تواند هر جا را که اراده کنيد ببيند فرق نمی کند پشت ديوار، نقاط مختلف شهر و يا آنطرف کره زمين و حتی عالم اثيری را...
اگر چه در مورد روح ( کلبد پنجم و کالبد های بعدی )وضعيت متفاوت می شود اما روح هم توانايی ديدن و احساس کردن دارد.
آدرس مرجع