سلام.
تعجب می کنم از دوستان .
این انجمن راه افتاده تا شما سوالاتتون رو مطرح کنید .
چرا اینقده بی علاقه هستید .

بگید تا ما هم بدونیم مشکل از کجاست
یه سوال .
خواب رو میشه به عنوان تجربه متافیزیکی محسوب کرد ؟
سلام بر شما
از آنجا که خواب های ما از نظر متافيزيکی تجربيات کالبد اثيری انسان می باشد و در سطح خود واقعی است می توان خواب را تجربه متافيزيکی دانست.
همواره بيدار و هوشيار هستيد
SALAM
MAN TAZE EMSHAB OZV SHODAM O KHAILI KHOSHHALAM
:YE SOAL
CHEJORI BAYAD PAIGHAME KHABAMO DARK KONAM? VA YA CHETOR YE ROYAYE SADEGHARO AZ KHAB MITONAM TAFKIK KONAM
سلام دوست من
اساتید می گویند یک راه برای درک معانی خواب این است خواب ها را یاد داشت کنیم چون خواب ها مثل قطعات پازل می مانند که وقتی در کنار یکدیگر قرار داده شوند معنای کامل خود را نشان خواهند داد...
جالبه ولي چطوري ميشه اونا رو بهم ربط داد ؟
سلام
یاد داشت کردن خوابها و مطالعه آنها بصورت متمرکز بعد از یک یا جند ماه ربط خوابها را مشخص می کند و معانی آنها هم روشن می شود
هنگام خواب آیا روح از بدن خارج میشه یا فقط امواج مغزی از ذهن ساطع میشه ؟
سلام میخواستم بدونم چطوری میتونیم خوابمون رو کنترل کنیم.
مرسی.
با سلام
سالهست كه من با خوابهايم زندگي مينم و تقريبا اغلب خوابهايم پس از مدت زماني به وقوع ميپيوندد بر اثر تجربه و يا با استفاده از كتاب تعبير بعضي از آنها را ميدانم اما نميتوانم از اين استفاده كنم مثلا ميدانم كه اتفاق ناخوشايندي در شرف تكوين است ا ما نميتوانم آنرا كنترل كنم ...امروز پس از سالها فهميده ام كه اين خوابها از رحمت خداوندي است و ميخواهد به من آگاهي بد هد مثل يكجور تابلو راهنمايي كه موقعيت راه را اعلام ميكند وبه راننده ميفهماند كه مثلا به پيچ خطر ناك نزديك ميشود اما نميدانم چگونه ميشود از اين آگاهي استفاده كرد لطفا راهنمائيم بفرمائيد.
درود
خواب های ما اصولا آگاهانه نیست و خوابی که آگاهانه نباشد سبب سیر ما در عالم اثیری میشود که مکانیست پر از غیرارگانیک ها.در خواب های ناآگاهانه انرژی ما خورده میشود.
باید به مرحله ای رسید که آگاهانه خوابید.